eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Megvan az első magyar arany a csehországi kajak-kenu vb-n

Aranyérmet szerzett a Balaska Márk, Birkás Balázs kajak kettes 200 méteren a racicei világbajnokságon. A két fiatal versenyző hajója kiválóan indult, és rajt-cél győzelmet aratott. 1000 méteren Farkasdi Ramóna, Medveczky Erika páros 1000 méteren szintén nem talált legyőzőre, míg a Hufnágel Tibor, Ilyés Róbert kettős negyedikként végzett. 500 méteren a Nádas Bence, Tótka Sándor egység ezüstérmes, a Takács Tamara, Vad Ninetta duó ötödik lett.

1000 méteren egyesben Kopasz Bálint - pénteki ujjsérülése után - ötödikként zárt.

Kenu párosban 500 méteren a Balla Virág, Devecseriné Takács Kincső kettős a negyedik, a Korisánszky Dávid, Mike Róbert duó pedig a hetedik lett. Hajdu Jonatán szoros csatában a hatodik helyen rúgta be a hajóját 200 egyesben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×