eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Nem sokat hagyna ki Serena Williams

A szülés előtt álló Serena Williams indulni szeretne a januári ausztrál nyílt teniszbajnokságon.

"Azt gondoltam, ha gyerekem lesz, azonnal visszavonulok, de nem. Biztosan visszatérek. Kisétálni a pályára, és hallani a tömeg morajlását, ez semmihez nem hasonlítható, ennél nincs jobb érzés a világon" - nyilatkozta az amerikai játékos a Vogue magazinnak.

Hangsúlyozta, ha van esélye, hogy beállítsa Margaret Court rekordját, akkor nem fogja elszalasztani a lehetőséget. A 75 esztendős ausztrál Court 1960 és 1973 között 24 Grand Slam-tornát nyert egyesben, a 35 éves Serena Williams 23-nál jár.

"Ha valami, akkor a terhesség új energiát adott nekem" - tette hozzá, majd kijelentette, nemcsak az indulás a célja a januári melbourne-i tornán, hanem a címvédés.

"Tudom, hogy durván hangzik, három hónappal a szülés után ismét versenyezni, de ez a tervem" - mondta.

A világ legjobb női sportolójának többször megválasztott teniszező elismerte, fennáll a kockázata, hogy nem tud visszakapaszkodni a csúcsra.

"Ha elveszítem a meccseimet, hamar ráfizethetek, mivel nem vagyok már húszéves. Elárulom, hogy nem fogok kevesebbszer nyerni, mert vagy győzök, vagy nem játszom tovább" - szögezte le.

Serena Williams hozzáfűzte, az elmúlt hónapokban alaposan elemezte saját játékát, és néhány új trükkel is készül a visszatérésre.

A korábbi világelső április közepén jelentette be, hogy gyermeket vár a Reddit közösségi oldal társalapítójától, Alexis Ohaniantől. Azt már tavasszal is kijelentette, hogy jövőre szeretné folytatni a pályafutását.

Címlapról ajánljuk
Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

A világbajnok BMX freestyle-os néhány évre abbahagyta a versenyzést, de amikor a sportága bekerült az olimpiai programba, hamar visszatért. A népszerű influenszer az InfoRádióban elmondta: a BMX freestyle-ban nem lehet előre jósolni vagy esélyeket latolgatni, sok tényezőtől, körülménytől függ, hogy sikerül egy-egy verseny, de a kvótaszerzés lesz a célja a júniusi, budapesti olimpiai selejtezőn.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
Forgalmi dugóba került az építőipar

Forgalmi dugóba került az építőipar

A 2022-es háborús és inflációs válság után nem egészen 2 évvel tulajdonképpen adottak a feltételek ahhoz, hogy a magyar építőipar és azon belül a lakásépítések lendületet kapjanak. Mégsem ez történik, az ágazati szereplők és szakértők szerint 2024-ban és még 2025-ben is kevesebb lakás készül el Magyarországon, mint 2023-ban, pedig az sem volt már egy jó év. Kicsit több mint egy évnyi válságtünet tehát bő 3 éves szakadékot hagy maga után. A gyors lassulás, lassú gyorsulás problémája ismert jelenség az autópálya-üzemeltetésben, a következménye bosszantó torlódás.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×