eur:
394.07
usd:
364.96
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Pontot szerzett a Puskás Akadémia

Döntetlent játszott a Puskás Akadémia a Diósgyőr vendégeként Debrecenben a labdarúgó OTP Bank Liga ötödik fordulójában.

Mindössze a második pontját gyűjtötte be a felcsúti együttes, ugyanis előzőleg egyszer játszott döntetlent, majd háromszor kikapott.

A Diósgyőr, amely stadionja építése miatt fogadja ellenfeleit Debrecenben, az előző négy fordulóban idegenben lépett pályára. Három kört követően az élen állt, de a múlt héten kikapott Balmazújvárosban, ezzel visszacsúszott.

OTP Bank Liga, 5. forduló:

Diósgyőri VTK-Puskás Akadémia FC 2-2 (1-1)

------------------------------------------

Debrecen, 2514 néző, v.: Iványi

gólszerzők: Makrai (10.), Vela (89.), illetve Heris (4.), Prosser (74.)

sárga lap: Busai (55.), Karan (65.), illetve Spandler (13.), Márkvárt (80.)

Diósgyőri VTK:

--------------

Antal - Nagy T., Lipták, Karan, Tamás M. - Vela, Busai (Kocsis, 72.), Oláh (Nono, 77.), Óvári - Makrai (Joannidisz, 77.), Ugrai

Puskás Akadémia:

----------------

Hegedüs L. - Poór, Heris, Hegedűs J., Spandler (Knezevic, a szünetben) - Mevoungou - Szécsi (Prosser, 53.), Márkvárt (Vanczák, 88.), Balogh B., Szakály P. - Diallo

Gyors gólváltással indult a mérkőzés: előbb Heris használta ki, hogy a rosszul kimozduló diósgyőri védők között váratlanul helyzetbe került, majd Makrairól pattant be a labda a vendégek kapujába, amikor Hegedüs kapus egy hazagurítás után túlságosan sokat várt az előreíveléssel.

Később jórészt a mezőnyben folyt a játék, küzdöttek egymással a csapatok, helyzetek inkább az időnként szépen játszó Diósgyőr előtt adódtak, de nem tudott élni a lehetőségekkel.

A fordulás után élénk volt a játék, felváltva jöttek a helyzetek, majd a 66. percben villámlás és heves eső miatt félbeszakadt a mérkőzés. Részben elment a világítás, elromlott az eredményjelző, de mintegy negyedóra elteltével folytatódhatott az összecsapás.

Nyolc perccel később Prosser használt ki egy pontos kiugratást, ezzel a Puskás Akadémia jutott ismét vezetéshez, Vela azonban a hajrában pontot mentett a DVTK-nak.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×