eur:
393.93
usd:
364.68
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
A sikeres Eb után is a földön kell maradni

"A sikeres Eb után is a földön kell maradni"

Elégedetten értékelte a kajak-kenu válogatott Európa-bajnoki szereplését Hüttner Csaba szövetségi kapitány. Beszélt arról is, hogy a terveknek megfelelően három számban megtartják a szétlövést.

Minden várakozást felülmúlt a magyar kajak-kenu válogatott szereplése – mondta az InfoRádiónak Hüttner Csaba szövetségi kapitány a plovdivi Európa-bajnokság után. A csapat 10 arany-, 3 ezüst- és 3 bronzéremmel tért haza a kontinensviadalról.

„Azt szerettem volna, hogy minden szakág szerezzen érmet, és ez teljesült is. Ezzel együtt a földön kell maradnunk, és megőrizni a formánkat a világbajnokságra. Ez meglesz, most még az utóalapozás és a formába hozás következik” - fejtette ki.

Hüttner Csaba szerint a racicei vb-n nehezebb dolga lesz a csapat, jóval erősebb mezőnyben kiélezett csaták várnak a válogatottra.

„A vb a legfontosabb verseny, ez az előszobája volt.

Örülök, hogy így sikerült, mert jó sikerélménnyel készülni tovább” - emelte ki.

A szövetségi kapitány szerint le kell vonni a mostani szereplés tanulságait és a tapasztalatokat, hogy megnézzék, miben lehet még javulni.

A sikeres Eb után is a földön kell maradni

Hüttner Csaba nem emelt ki külön senkit, az egész csapattal elégedett volt, mindenki a teljesítménye legjavát hozta.

Beszélt arról is, hogy a tervek szerint megtartják szerdán a szétlövéseket a férfi kajak 200 párosban, női kajak 500 egyesben és férfi kajak 5000 egyesben.

„Etikátlan lenne eltörölni a szétlövést, mivel a friss Európa-bajnokok a második válogatón kikaptak” - tette hozzá.

A témával részletesebben foglalkozunk a hétfő este fél kilenctől kezdődő Víztükör című magazinműsorban.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×