eur:
393.9
usd:
364.77
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Dárdai elárulta, mi a magyar futball legnagyobb gondja

Dárdai elárulta, mi a magyar futball legnagyobb gondja

Dárdai Pál szerint nem kellett volna lemondania Bernd Storck szövetségi kapitánynak az andorrai vereség után.

A volt szövetségi kapitány, a Hertha edzője Dunaszerdahelyen vett részt egy közönségtalálkozón, ahol elmondta: nem tartja szükségesnek, hogy Bernd Storck lemondjon az andorrai 1-0-s vereség után, ugyanis a megkezdett munkát folytatni kell.

Dárdai Pál szerint a magyar foci legnagyobb gondja a futballfilozófia hiánya, és az, hogy a magyar labdarúgók fizikális szempontból sem ütik meg az európai színvonalat.

"A nagypályán kell a genetika, kell a sprint. Ha a németekkel hasonlítjuk össze a magyarokat, 30 méteren fél másodpercet vernek ránk, tehát nem tudunk elfutni, amikor el kell futni. Viszont

a magyaroknak vág az esze, a magyar ember tud gondolkozni.

Ezt kéne bemutatni a pályán, erre kéne építenünk egy passzjátékos filozófiát. Filozófia nélkül ez az egész nem működik, és Magyarországon az utóbbi időben mindig ez volt a probléma” - fejtette ki a parameter.sk tudósítása szerint.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×