eur:
395.36
usd:
366.65
bux:
65365.8
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Itt a menekülőút Bernd Storck előtt

Itt a menekülőút Bernd Storck előtt

Lapinformációk szerint a csak formalitás lesz a Bernd Storck beszámolójának meghallgatására összehívott elnökségi ülés, ahol várhatóan leváltja az MLSZ elnöksége a labdarúgó-válogatott éléről a német edzőt, de a sportigazgatói posztot megtarthatja.

Több napilap is azt állítja, már eldőlt az Andorra ellen történelmi vereséget szenvedő válogatott szakvezetőjének a sorsa, és a Magyar Labdarúgó Szövetség elnökségében többségbe kerültek azok, akik menesztenék a kapitányt. Sőt a Népszava úgy tudja, hogy már új jelöltekkel tárgyalnak, például a Dunaszerdahelyről éppen most távozó László Csabával. 

Ha a kapitányi széket 2015 szeptemberében elfoglaló Bernd Storcknak valóban mennie kell, akkor 21 mérkőzéssel a háta mögött, 6 győzelemmel, 7 döntetlennel és 8 vereséggel, alig 40 százalékos mérleggel fejezi be a munkáját.

Egyes források szerint csupán a kapitányi posztról mozdítanák el Storckot, a sportigazgatói állását megtarthatná, a Blikk szerint ez jelentős megtakarítást jelenthetnek az MLSZ-nek is. A lap úgy tudja, hogy

csak a kapitányi munkájáért 1,2 millió eurót (369 millió forint) kap évente,

míg a sportigazgatói pozícióért további 500 ezret (154 millió forint) utalnak a számlájára évente. 

A Bors úgy értesült, ha a kapitányi stafétát át is kell adnia Storcknak, meglehet,

a sportigazgatói posztját megtarthatja.

Túl nagy befolyása van, túl nagy hatalom összpontosul a kezében, túl sok fizetést kap, és a menesztése annak beismerése volna, hogy az elmúlt időszakban tévúton jártunk.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Sorra válnak meg a külföldiek a Velencei-tó melletti ingatlanjaiktól

Sorra válnak meg a külföldiek a Velencei-tó melletti ingatlanjaiktól

A Velencei-tó környéke viszonylag könnyen vészelte át a lakáspiac tavalyi ledermedését. Nagy szerepe lehet ebben annak, hogy a tó partjára már nem elsősorban üdülőhelyként, hanem egy tiszta, békés, ám mégis nagyvárosközeli lakóövezetként tekintenek az otthont keresők. A külföldi ingatlantulajdonosok viszont most egyértelműen az eladói oldalon jelennek meg - derül ki az OTP Ingatlanpont szakembereinek tapasztalataiból.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×