eur:
394.41
usd:
370.12
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Bajnok lett a Szombathely

A Szombathely férfi vízilabdacsapata a másodosztály utolsó fordulójában tulajdonképpen finálét vívott a Békéscsabával: remek utolsó negyeddel 7–4-re nyert a viharsarokban, és ezzel megnyerte a bajnokságot - számol be a waterpolo.hu.

A meccs három negyedig a várakozásoknak megfelelően kiélezett, óriási csatát hozott, nem bírtak egymással a felek, 4–4 állt a táblán. Ez köszönhető volt a két remekül védő kapusnak, Szentesi Máténak, illetve Horváth Alexnek is.

A záró menetben aztán „robbantott” a Szombathely, két akciógóllal és egy ötméteressel ellépett három góllal, és 7–4-re megnyerte a meccset, bajnok lett egyúttal kiharcolta a feljutást az ob I-be. A szintén a bajnoki aranyért küzdő Békéscsaba vereségével, és a BVSC győzelmével az osztályozót jelentő második helyről is lemaradt. 

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×