eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Nem gondolná, miért rendelték azonnal haza a vb-ről a kínai kapitányt

Szerencsejátékkal összefüggő adóssága miatt per fenyegeti, emiatt felfüggesztették a kínai női asztalitenisz-válogatott vezetőedzői posztján Kung Ling-hujt.

A játékosként 1996-ban párosban, 2000-ben egyesben olimpiai bajnok, nyolcszoros vb-aranyérmes szakembert már haza is rendelték az éppen zajló németországi világbajnokságról.

A szingapúri Marina Bay Sands luxushotelnek egy hongkongi bírósághoz benyújtott keresete szerint Kung Ling-huj két éve egymillió szingapúri dollárt (198 millió forint) kért kölcsön a szállodától, s bár abból 545 625-öt törlesztett, 454 375-tel még tartozik.

A 41 éves Kung azt mondta, a családjának és a barátainak kért kölcsönt nyaralása alatt, és nem ő játszotta el a pénzt.

A kínai sportirányítás azonban - amint azt honlapján jelezte - a zéró tolerancia elvét követi az olyan cselekményekkel kapcsolatban, amelyek veszélyeztetik a sportetikát és a sport szabályait. Kungnak azért kellett gyorsan hazatérnie, hogy segítse a vizsgálatot.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×