eur:
393.38
usd:
368.13
bux:
66139.11
2024. április 24. szerda György
Szép utazás volt! - Visszavonul a válogatott hokis

"Szép utazás volt!" - Visszavonul a válogatott hokis

Bejelentette visszavonulását Vas Márton korábbi válogatott jégkorongozó.

"Eljött az idő, hogy búcsút intsek a hokinak! Köszönök mindenkinek mindent! Szép utazás volt! Remélem még találkozunk!" - írta Facebook-oldalán a 37 éves Vas, aki a nemzeti együttesben 175-ször játszott és 111 pontot gyűjtött (48 gól, 63 gólpassz).

Részese volt mindkét A csoportos vb-szereplésnek, a tavaly májusi, oroszországi elitvilágbajnokságon csapatkapitány volt, a torna után mondta le a válogatottságot.

Pályafutása egyik legemlékezetesebb gólja az, amelyet 2008-ban, Szapporóban az ukránoknak ütött emberhátrányban, véglegessé téve ezzel a magyar feljutást a legjobbak közé.

Utolsó klubidényét az EHC Freiburgnál töltötte, korábban játszott többek között Dunaújvárosban, Székesfehérváron és Frankfurtban is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt a frontvonal az Ocseretine-Sztyepove szektorban, lehet, hogy az oroszoknak be se kell venniük Vuhledárt, hanem egyszerűen megkerülik. Az Egyesült Államok 1 milliárd dollár értékű, azonnali fegyvertranszfert készített elő Ukrajnának, a csomag már az elnök aláírására vár. Ukrán és amerikai források szerint az orosz nyári offenzíva egyik fő célja Harkiv elfoglalása lesz. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×