eur:
394.06
usd:
365.71
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Kiderült, miért kellett távoznia Hosszú Katinkáék edzőjének

Kiderült, miért kellett távoznia Hosszú Katinkáék edzőjének

Konfliktusok sorozata vezetett Darren Ward, az Iron Aquatics trénerének távozásához. A szakembernek a poszt elvállalása óta nehézségei voltak, hiszen más kultúrából érkezett, más szemléletet képviselt, ez pe­dig nem tetszett mindenkinek - mondta az egykori kiváló triatlonista, Kropkó Péter.

A triatlonbajnok, akinek nagyobbik fia és lánya is Hosszú Katinka klubjában készül, úgy látta, hogy a Shane Tusuppal a debreceni országos bajnokságon összevitatkozó Darren Ward jó edző, de nagyon fafejű, ragaszkodott a módszereihez csakúgy, mint Tusup.

"Itt a két dudás egy csárdában elv érvényesült. Sajnos Katinka férje nem vezetőtípus, a közös célok érdekében néha engedni kell még akkor is, ha esetleg igaza van, erre azonban Tusup képtelen" - mondta Kropkó, de szerinte a skót edző szintén hibázott, mert nem úgy viselkedett, mint egy gyerekekkel foglalkozó edző.

"Felelősséggel tartozik a tanítványok, a szülők, a közösség iránt, és öncélúan eldönteni, hogy azért nem nevezi be a váltót az ob-re, mert nem tartja fontosnak, óriási hi­ba. Hiszen a 14 éves lányomnak akkora motivációt jelentett volna, ha Hosszú Katinkával, Kapás Boglárkával versenyezhet, hogy pluszenergiával vetette volna bele magát az újabb és újabb edzések­be. És ebben igaza volt Shane-nek. Katinka remek teljesítményének az a titka, hogy

folyamatosan ég a tűz a szemében, hihetetlenül motivált.

Ezt a tüzet nagyon kevés élsportolóban látom" - mondta a sokszoros Ironman-bajnok a Borsnak.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×