eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Elmenekült az edző, akivel összevitatkozott Hosszú Katinka férje

Elmenekült az edző, akivel összevitatkozott Hosszú Katinka férje

Az Iron Aquatics úszóklub és Darren Ward útjai különválna, a skót edző távozik az egyesülettől, miután a debreceni országos bajnokságon összekülönbözött Hosszú Katinka edző-férjével, Shane Tusuppal.

Az amerikai szakember, aki feleségével, a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinkával vezeti a klubot, szemtanúk szerint üvöltött Warddal Debrecenben, s többek között azt kiabálta neki, hogy „Te barom!”, sőt megfenyegette kollégáját, hogy megöli. Dühét vélhetően az váltotta ki, hogy az Iron Aquatics férfiváltója nem indult el futamában az ob-n, s ezért edzőtársát tette felelőssé. A vita kis híján tettlegességig fajult, mivel a skót sem félt visszaszólni Tusupnak.

A Blikk információi szerint szerda délután rendkívüli szülői értekezletet tartottak a klubnál, és a versenyzők hozzátartozóival közölték az illetékesek, hogy

a jövőben már nem Ward tartja a fiatalok edzéseit.

A lap szerint kedden ültek le az egyesületnél átbeszélni a történteket és a lehetséges folytatást, s végül a szakítás mellett döntöttek. Darren Ward sem nem cáfolta a távozásáról szóló információkat, míg Tóth Fanni, a klub sajtósa közölte: "Az Iron Aquatics úszóklub szakmai irányát illetően több ponton sem egyeztek az elképzelések, ezért a felek a jövőben külön utakon folytatják."

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×