eur:
395
usd:
370.83
bux:
65362.97
2024. április 19. péntek Emma
Amerikába költözik az úszó-ob meglepetésembere

Amerikába költözik az úszó-ob meglepetésembere

Egyetemre fog járni és egy egykori világcsúcstartó lesz az edzője.

Az múlt héten zajló nagy sikerű debreceni úszó országos bajnokságon több nagy eredmény is született - többek között Molnár Flóráé, aki már a riói olimpián is kint volt – 25. lett 50 méter gyorson -, de Debrecenben mesterhármast ért el, 50 mellen, 50 gyorson és 50 pillangón is nyerni tudott.

Amerikába költözik az úszó-ob meglepetésembere

A nagykanizsai versenyzőt az ötkarikás játékokat követően több amerikai egyetem is megkereste teljes sportösztöndíj lehetőségével, azonban csak a közelmúltban egy denveri utazást követően döntött úgy, hogy belevág a tengerentúli életbe - írta a portál.

A sportoló az Alabama Egyetemet választotta, mert nem szeretett volna akkora klubhoz kerülni, mint például a Florida Gators, ahol számos olimpiai és világbajnok készül fel és ő csak a sokadik külföldi lett volna.

Alabamában az a dél-afrikai Jonty Skinner lesz az edzője, aki 100 méter gyorson világcsúcstartó volt és kiváló szaktekintélynek számít a sprintszámokban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Péntekre virradóra megtörtént Izrael válaszcsapása Irán ellen, ennek hatására komoly esést láthattunk az Ázsiai piacokon, és kilőttek a nemesfémek, valamint az olaj is. Ezt követően az európai és amerikai tőzsdéken ugyan a kezdeti aggodalmakat követően nagyobb esés volt várható, a nyitásra azonban jelentősen javult a hangulat. Alapvetően az egész héten rossz hangulat uralkodik a világ tőzsdéin, az izraeli válaszcsapást már beárazták egy bizonyos mértékig a piacok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×