eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Vizsgálódik az úszószövetség a meztelen képek ügyében

Egy sikeredzővel kapcsolatban röppent fel egy bűncselekménynek számító tett híre.

A fullank.hu azt állítja, hogy az MTK úszószakosztályának sikeredzője a magáról készült meztelen képekkel zaklatott kiskorú lányokat. A Bors azonban úgy tudja: a portál által közölt ominózus fotó hét éve készült, és a tréner a barátnőjének küldte el.

Időközben az állítólagos esetet a Magyar Úszó Szövetségnek is jelezték, és mivel az abban megfogalmazottak egy esetleges bűncselekménnyel hozhatók összefüggésbe (és melyről a médiában megjelentekkel ellentétben a szövetség jelenlegi vezetésének közleményük szerint semmiféle információja nem volt) –, a szövetség elnöke azonnali vizsgálatot rendelt el.

A vizsgálatra felkért testület tagja Tausz Katalin, az UNICEF magyarországi szervezetének gyerekjogi igazgatója, Sós Csaba szövetségi kapitány és Wildner Domonkos, a szövetség jogi igazgatója.

Időközben az atv.hu-nak megszólalt az edző, aki elmondta: valóban ő szerepel a fullank.com által közzétett képeken, de azokat csak a barátnője számára készítette, akivel megromlott a viszonya.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk
Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

A leszokási hajlandóságot nagyban befolyásolja, hogy mennyire érezzük távolinak a dohányzás negatív, illetve a leszokás pozitív következményeit – derül ki az ELTE PPK kutatóinak 1500 dohányost bevonó vizsgálatából.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×