eur:
394.06
usd:
365.63
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Megható videóval köszöntötte Dárdai Pált a Hertha

Megható videóval köszöntötte Dárdai Pált a Hertha

A 41. születésnapját ünnepelte csütörtökön Dárdai Pál. A Hertha labdarúgócsapatának vezetőedzőjét klubja is köszöntötte.

A Borussia Dortmund elleni 2-1-es győzelemmel már előzetes születésnapi ajándékot adott a Hertha az edzőjének, Dárdai Pálnak. A klub azonban az igazi ünnepen sem feledkezett meg egyik legrégebbi alkalmazottjáról. A honlapon hosszasan méltatják, hogy 1996-os érkezése óta mi mindent köszönhetnek Dárdai Pálnak. 286 mérkőzésen játszott a Herthában, szerepelt a csapattal Bundesliga mindkét osztályában, az UEFA-kupában és a Bajnokok Ligájában is, és noha csábította a Bayern München is, mindvégig Berlinben maradt.

Edzőként is a klub alkalmazottja maradt, előbb az utánpótlásban dolgozott, majd 2015 tavaszától átvette a kiesés szélén álló profi csapatot, és egyből az első osztályban tartotta - közben a magyar válogatott szövetségi kapitányaként is sikereket ért el -, majd a második szezonjában hetedik lett, jelenleg pedig a legjobb hazai mérleggel álló Bundesliga-együttesként az ötödik helyet foglalják el.

A Hertha BSC németül és magyarul is gratulált a magyar szakembernek, a Facebookon pedig megható videóval is köszöntötte.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×