eur:
394.59
usd:
365.01
bux:
65480.96
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Kubatov elárulta, mivel van baja az MLSZ-ben

A Ferencváros elnöke szerint több szurkoló lehetne a magyar futballstadionokban, ha hosszú távon tervezhetőek lennének a mérkőzések kezdési időpontjai.

A Ferencváros részéről az elmúlt hónapokban többször is bírálták a Magyar Labdarúgó Szövetséget és a játékvezetőket. Elhangzott az is, hogy "valakik" eldöntötték, a Ferencváros nem lehet bajnok. Erre Csányi Sándor MLSZ-elnök a Nemzeti Sportnak azt mondta: gyáva dolog az efféle, nem konkrét vád megfogalmazása, arra viszont alkalmas, hogy lejárassa az egész magyar labdarúgást."

Szavaira Kubatov Gábor, az FTC elnöke reagált szintén a sportnapilapban.

„A kritika nem az elnök úrnak szólt” - mondta a klubvezető, aki elárulta, hogy az apparátussal van baja a klubnak.

„Bennem nincs cseppnyi harag vagy sértettség sem, sőt elmondhatom, hogy személyes jó viszonyt ápolok az elnök úrral, ráadásul Csányi Sándort a rendszerváltás utáni legjobb MLSZ-elnöknek tartom. Ő csak beletesz a magyar futballba, és nem kivenni akar, szerelmese a magyar labdarúgásnak, és elvitathatatlan, hogy az elnöki munkájának hála minden pillére áll a focinknak, anyagilag stabil és átlátható, valamint fejlesztések zajlanak, szakmai előrelépés is történt...” - fejtette ki. 

Kubatov Gábor úgy látja, az MLSZ-nek vannak jó kezdeményezései, azonban sokat közülük képtelen befejezni. „Talán a legmarkánsabb példa, hogy nem képes elkészíteni hosszabb távon az időpontra lebontott teljes meccssorsolást.” 

Az FTC elnöke szerint ötszáz vagy akár ezer nézővel több lehetne a stadionokban, ha a bajnoki meccsek kezdési időpontjai minden szurkoló számára hosszú távon tervezhetők lennének, és nem késő estébe nyúlóan érnének véget.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×