eur:
392.94
usd:
367.96
bux:
66110.56
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Meglepetésekkel indult a rájátszás

A Ferencváros a címvédő és alapszakaszgyőztes DVTK Jegesmedvék otthonában került előnybe a jégkorong MOL Liga negyeddöntőjében.

A fővárosi együttes az első húsz perc végén még hátrányban volt, ám a második harmadban fordítani tudott. A két csapat mind a négy összecsapását a miskolciak nyerték az alapszakaszban.

Szintén meglepetést jelent, hogy a Dunaújvárosi Acélbikák csapata idegenben került előnybe az Újpest ellen. Az egyetlen találatot a kanadai Keegan Dansereau, az alapszakasz legponterősebb játékosa szerezte.

A 18 órára kiírt Debrecen-Brassó találkozó csúszással kezdődött a játékvezetők késése miatt. Ez a házigazdákat zavarta meg kevésbé, akik háromgólos győzelmet arattak.

A MAC Budapest és a Fehérvári Titánok első negyeddöntős összecsapása fölényes hazai sikert hozott: a fővárosi gárda hat találattal bizonyult jobbnak.

Eredmények, negyeddöntő, 1. mérkőzés:

Debrecen-Corona Brasov (román) 6-3 (2-2, 3-0, 1-1)

DVTK Jegesmedvék-Ferencváros 4-5 (3-2, 0-2, 1-1)

MAC Budapest-Fehérvári Titánok 7-1 (1-1, 5-0, 1-0)

UTE-Dunaújvárosi Acélbikák 0-1 (0-0, 0-1, 0-0)

A párharcok az egyik fél negyedik győzelméig tartanak.

Címlapról ajánljuk

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×