eur:
394.13
usd:
364.98
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Risztov Éva: a civil életben nem vagyok olimpiai bajnok

Risztov Éva: a civil életben nem vagyok olimpiai bajnok

Befejezi pályafutását Risztov Éva olimpiai bajnok úszó – erősítette meg közösségi oldalán.

„31 éves vagyok. Az embernek néha tudnia kell valamit abbahagyni, és valahol el kell kezdeni egy civil életet is” - jelentette be.

Risztov Éva emlékeztetett arra, hogy 5 éves kora óta azért dolgozott, hogy olimpiai bajnok legyen, és ezt 2012-ben Londonban meg is valósította.

„Ez a döntés most végleges. Itt a lehetőség, hogy civil életet kezdjek. Inkább mindig annak élek, hogy a lehetőségeket ragadjuk meg” - tette hozzá.

Risztov Éva az eddig őt képviselő TMC menedzsmentirodánál fog dolgozni. Egyelőre gyakornok, de később az újonnan induló sportdivízió vezető lesz, és tapasztalatával segíteni fogja a sportolókat.

„Azt kérem mindenkitől, hogy annyira ne sajnálkozzon, mert jobban esik a biztatás, hogy a civil életben is helytálljak. A civil életben nem vagyok olimpiai bajnok. Azt szeretném, ha azért gratulálnának, mert itt is megálltam a helyemet” - fejtette ki.

Risztov 2005-ös első visszavonulásáig kizárólag medencében versenyzett, s nyert három világ- és öt Európa-bajnoki ezüstérmet. Négy évvel később tért vissza, akkor már elsősorban a nyíltvízi úszásra koncentrált, de indult hosszabb medencés számokban is, melynek köszönhetően további egy ezüsttel és egy bronzzal gazdagította Eb-s medálgyűjteményét. A pályája csúcsaként Londonban olimpiai bajnok lett 10 kilométeren, tavaly Rióban címvédőként a 13. helyen ért célba.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×