eur:
394.44
usd:
370.58
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Tiger Woods visszatér

Közel másfél év után csütörtökön tér vissza a profi golfozók legrangosabb sorozatába, a PGA Tourba Tiger Woods, aki öt héten belül négy versenyen vesz majd részt.

A korábbi világelső 2015 augusztusában indult legutóbb PGA-viadalon, majd hátsérülése miatt hosszú kihagyás következett. Tavaly decemberben, a Bahama-szigeteken egy meghívásos viadalon tudott ismét szerepelni, ahol hullámzó játékkal 15. lett a 18 fős mezőnyben.

A 14-szeres Major-győztes, 79 PGA-tornán első Woods késznek érzi magát a játékra, és tervei szerint sorra vesz részt majd a versenyeken: ezen a héten Torrey Pinesban játszik, majd Dubajban, azt követően, február 16. és 19. között a Genesis Openen, egy héttel később pedig a floridai Palm Beach Gardensben, a Honda Classic-versenyen.

"Úgy érzem, elég erős vagyok, bírom a terhelést" - nyilatkozta a 41 éves amerikai sztár, hozzátéve, hogy ha a hátával nem lesznek problémái, képes lesz újra tornákat nyerni, s az áprilisi Mastersen is győzelmi esélyekkel indulhatna.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Péntekre virradóra megtörtént Izrael válaszcsapása Irán ellen, ennek hatására komoly esést láthattunk az Ázsiai piacokon, és kilőttek a nemesfémek, valamint az olaj is. Ezt követően az európai és amerikai tőzsdéken ugyan a kezdeti aggodalmakat követően nagyobb esés volt várható, a nyitásra azonban jelentősen javult a hangulat. Alapvetően az egész héten rossz hangulat uralkodik a világ tőzsdéin, az izraeli válaszcsapást már beárazták egy bizonyos mértékig a piacok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 19. 18:04
×
×
×
×