eur:
394.2
usd:
370.08
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Bravó! Megvan Babos Tímea idei első nagy sikere

Bravó! Megvan Babos Tímea idei első nagy sikere

Babos Tímea, oldalán az orosz Anasztaszija Pavljucsenkovával megnyerte párosban a sydneyi keménypályás tenisztorna női versenyének döntőjét. A 776 ezer dollás összdíjazású verseny fináléjában Babosék az első helyen kiemelt Sania Mirza, Barbora Strycová (indiai, cseh,) kettőst verték két játszmában, 6-4; 6-4-re.

Bravó! Megvan Babos Tímea idei első nagy sikere

A 23 éves magyar játékos másodszor játszott döntőt párosban Sydney-ben. A 2014-es elvesztett döntő után ezúttal sikerült győznie a tornán. 3 évvel ezelőtt Babos Tímea partnere 2014-ben a cseh Lucie Safárová volt.

Babos Tímea egyesben a 25. kiemeltként kezdi meg szereplését az ausztrál nyílt teniszbajnokság (Australian Open) hétfőn elrajtoló főtáblás küzdelmeiben. A magyar éljátékos először vág neki kiemeltként a melbourne-i tornának.

A magyar, orosz duó két sima szettben verte a döntőben az első helyen kiemelt Sania Mirza, Barbora Strycova indiai, cseh kettőst.

A mérkőzés 1 óra 14 percig tartott.

"Egész héten nagyon jól játszottunk, remek párosok ellen sikerült nyerni. Jól éreztem magam a pályán Nasztjával! Jó élmény volt itt és így játszani" - nyilatkozott honlapján Babos Tímea.

Babos egyesben az első fordulóban kiesett az ausztráliai versenyen.

Címlapról ajánljuk
Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

A háború kitörése óta másodszor látogatott Ukrajnába a német gazdasági miniszter. Robert Habeck célja az volt, hogy a kétoldalú gazdasági kapcsolatok megerősítéséről tárgyaljon A vizit alig huszonnégy órás volt, közben ugyanakkor a háború viszontagságait egy kijevi óvóhelyen is tapasztalhatta.

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×