Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Rangadóval zárul a futballév

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A listavezető Chelsea sorozatban 13. győzelmét arathatja az angol labdarúgó-bajnokságban, melynek 19. fordulójában a Stoke City csapatát fogadja.

A hatpontos előnnyel vezető Kékek egy újabb sikerrel egyetlen találkozóra megközelítenék az 1992 óta létező Premier League csúcsát, amelyet 2002 februárja és augusztusa között az Arsenal állított fel 14 meccses győzelmi szériával. A 13 sikerrel pedig beállítanák az egy szezonban elért győzelmi sorozatot.

A Chelsea-nek jó esélye van, hogy ismét begyűjtse a három pontot, mivel formája kiváló, az ellenfél elmúlt hetekben nyújtott teljesítménye pedig nem kiemelkedő, ugyanis a legutóbbi négy fordulóban mindössze két pontot gyűjtött. Antonio Conte csapatába visszatérhet eltiltás után Diego Costa és N'Golo Kante is, de Pedro kihagyja a találkozót.

A londoniak számára ráadásul különösen fontos lesz a szilveszteri forduló, mivel két legfőbb üldözője, a második  Liverpool és a harmadik Manchester City éppen egymással találkozik. A hazai pálya a Vörösök mellett szól, mivel a saját közönségük előtt lejátszott kilenc bajnokijukon veretlenek maradtak, ebből hétszer győztek, az ugyanakkor a vendégeknek jó hír, hogy visszatérhet eltiltása után Sergio Agüero.

Premier League, 19. forduló:

szombat:

Burnley-Sunderland 16.00

Chelsea-Stoke City 16.00

Leicester City-West Ham United 16.00

Manchester United-Middlesbrough 16.00

Southampton-West Bromwich Albion 16.00

Swansea City-Bournemouth 16.00

Liverpool-Manchester City 18.30

vasárnap:

Watford-Tottenham Hotspur 14.30

Arsenal-Crystal Palace 17.00

pénteken játszották:

Hull City-Everton 2-2