eur:
393.74
usd:
365.02
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Nem tud hibázni a Chelsea

A listavezető Chelsea 3-0-ás győzelmet aratott a vendég Bournemouth együttese felett az angol labdarúgó-bajnokság 18., karácsonyi fordulójának hétfői játéknapján.

Antonio Conte csapata sorozatban 12. bajnokiján diadalmaskodott, ezzel túlszárnyalta a 2009-ben felállított klubrekordot. Pedro két gólt szerzett, mellette Hazard volt eredményes büntetőből.

A Manchester United hazai pályán a Sunderlandet győzte le 3-1-re, a hazaiak második gólját Zlatan Ibrahimovic szerezte. A svéd támadónak a naptári évben ez volt az 50. találata, ez pedig egyéni csúcsbeállítás számára. A forduló, de talán a szezon legszebb gólja is ezen a találkozón született, az MU-ban a csereként pályára lépő Henrih Mhitarjan egy jobb oldali beadást előre vetődve, de hátulról sarokkal húzott a kapuba. Az egyetlen szépséghibája a gólnak az volt, hogy a támadó lesen állt, ugyanakkor a játékvezető ezt nem vette észre.

Premier League, 18. forduló:

Arsenal-West Bromwich Albion 1-0 (0-0)

Burnley-Middlesbrough 1-0 (0-0)

Chelsea-Bournemouth 3-0 (1-0)

Leicester City-Everton 0-2 (0-0)

Manchester United-Sunderland 3-1 (1-0)

Swansea City-West Ham United 1-4 (0-1)

Watford-Crystal Palace 1-1 (0-1)

Címlapról ajánljuk
Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Alig terjedt el a brit közösségi médiában egy londoni vonaton történt, brutális késelésről szóló videó, pár órával később egy metróállomásról jelentettek hasonló támadást. A késes támadások korábban bűnbandák vagy tinédzserek leszámolásaira voltak jellemzők.

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×