eur:
394.05
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Amerika ámul, több mint tíz éve nem történt hasonló

A Kansas City Chiefs 33-10-re legyőzte a címvédő Denver Broncos csapatát a tengerentúli amerikaifutball-liga legutóbbi játéknapján, ezzel biztossá vált, hogy a legutóbbi győztes nem lesz ott a rájátszásban.

Mivel a tavalyi Super Bowl másik résztvevője, a Carolina Panthers playoff-esélyei már korábban elszálltak, így 2003 után először fordul elő, hogy egyik tavalyi döntős sem lesz tagja a rájátszás mezőnyének az NFL-ben.

Sikerével a Kansas City továbbjutott, akárcsak a Pittsburgh Steelers, amely drámai hajrában verte 31-27-re a Baltimore-t.

Ezzel az Amerikai Főcsoport valamennyi helye elkelt a rájátszásban, a New England, az Oakland, a Houston és a Miami is készülhet a folytatásra.

A Nemzeti főcsoportban a Dallas, a New York Giants, az Atlanta és a Seattle részvétele biztos a rájátszásban. A maradék két helyért a Green Bay, a Detroit, a Washington és a Tampa Bay harcol.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×