eur:
395.51
usd:
372.42
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor

A szerb pólósok legyőzték a négy magyarral felálló világválogatottat

A szerb férfi vízilabda-válogatott Belgrádban két góllal legyőzte a világválogatottat, amelyben négy magyar olimpiai bajnok, Kis Gábor, Madaras Norbert, valamint a Varga fivérek, Dániel és Dénes is helyet kapott.

A Tasmajdan uszodában péntek este megrendezett találkozón búcsúzott a válogatottól a csapatkapitány Zivko Gocic és Slobodan Nikic. Klubszinten azonban folytatják pályafutásukat, mindketten Magyarországon, a Szolnok, illetve az OSC játékosaként.

"Jó volt, szépen megcsinálták, méltóan az alkalomhoz, s úgy láttam, hogy nem csak a két játékost ünnepelték, hanem a szerb vízilabda elmúlt néhány éves sikereit is, amiket nyilván a riói olimpiai győzelem tetézett be. A játék persze gála volt, de ez természetes" - nyilatkozta Madaras Norbert a vlv.hu-nak.

Eredmény:

Szerbia-Világválogatott 14-12 (2-4, 8-2, 3-5, 1-1)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
Emelkedéssel próbálkoznak az amerikai tőzsdék

Emelkedéssel próbálkoznak az amerikai tőzsdék

A tegnapi meredek amerikai lefordulást követően a rossz hangulat átragadt Európára is, nagy esést láthattunk ma a kontinens piacain, ebben a kedvezőtlen nemzetközi miliőben a magyar tőzsde is lefordult, a BUX közel 3 százalékos mínuszban zárt, a blue chipek közül pedig az OTP teljesített legrosszabbul. Ezt követően az amerikai tőzsdék emelkedéssel próbálkoznak a Dow vezetésével. Részvénypiaci témákkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×