eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Olasz meló vár a magyar csapatokra

A férfi vízilabda Bajnokok Ligájában érintett mindhárom magyar csapat játszik szerdán: a főtáblás program harmadik fordulójában a Szolnok és az OSC idegenben, az Eger idehaza száll vízbe.

Hatos csoportjában az egy győzelemmel és egy döntetlennel álló Szolnok Olaszországban vendégszerepel, s nehéz dolga lesz a Brescia ellen. Viszont ha úgy teljesítenek a Tisza-partiak, mint tették vasárnap, a Magyar Kupa döntőjében, ahol kiválóan pólózva hat góllal verték az Egert, olasz medencében is meglehet a siker.

Ugyancsak "illene" nyernie az OSC-nek, amely szintén az A csoport tagja, s ezúttal Berlinben csatázik a Spandau 04 vendégeként. Az újbudaiak egy elvesztett és egy megnyert meccsen vannak túl, ennél fogva németországi győzelemmel pozitív tartományba fordulna át a mérlegük.

A B csoportban az eddig szintén ötvenszázalékos Eger házigazda lesz, s roppant fogós feladat várja, mivel a világ egyik legerősebb klubcsapata, az eddigi mindkét mérkőzését megnyerő olasz Pro Recco látogat a hevesi fővárosba.

Bajnokok Ligája, 3. forduló:

A csoport:

AN Brescia (olasz)-Szolnoki Dózsa-Közgép 19.00

Spandau 04 (német)- A-Híd OSC Újbuda 19.30

B csoport:

ZF-Eger - Pro Recco (olasz) 20.30

A BL főtábláján 12 csapat küzd egymással két csoportban. Mivel a jövő évi budapesti hatos döntőben rendezőként automatikusan résztvevő Szolnok alanyi jogon továbbjutó, rajta kívül az A csoportból két csapat válik a Final Six tagjává, míg a B-ből a legjobb három lehet majd ott - az április 26-án záruló főtáblás szakasz után - a hatcsapatos fináléban, amelynek május 25. és 27. között ad otthont a Dagály Uszodakomplexum.

A szerdai az idei utolsó játéknap, legközelebb január 18-án játszanak a BL főtáblásai, akkor az Eger a Hannoverrel, az OSC a Bresciával, a Szolnok pedig a Nice-szel találkozik.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×