eur:
394.31
usd:
370.34
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Wéber Gábor: a lottón nyerni könnyebb, mint a Formula-1-en esélyt latolgatni

Jövőre a Red Bull akár felzárkózhat a Mercedes mellé - mondta Wéber Gábor Formula-1-es szakkommentátor az InfoRádió Aréna című műsorában.

Nagyon nehéz megbecsülni a szabályváltozások utáni erőviszonyokat - jegyezte meg Wéber Gábor.

„Megint egy korszakváltás jön, az erőforrások nem változnak, de szinte minden más igen. Minden oldalról meg tudom támasztani azt és az ellenkezőjét is; miért marad a Mercedes-dominancia vagy miért esik szét, miért lesz elől a Red Bull vagy a Ferrari, hogy jön meglepetésszerűen előre a Renault, hogy lesz a McLaren-Hondából megint világverő csapat. Azért nehéz ezekbe belelátni, mert a csapatok maguk sem tudják, mire lesz elég.”

A szakkommentátor ezzel együtt is latolgatta a jövő évi esélyeket.

„Azt gondolom, de ez megint egy zsigeri, az elmúlt évek-évtizedek tapasztalatán alapuló, nem túl nagy igazság, hogy a Mercedes lesz továbbra is az egyik legerősebb csapat és nagy valószínűséggel a Red Bull rendkívül közel kerülhet hozzá vagy akár teljesen egálban is lehetnek. Aztán, hogy a Ferrari hol van: beállhat-e közéjük, mögéjük, eléjük, meglepheti-e őket – előbb töltök ki egy nyertes lottószelvényt, mint hogy ezt megmondjam.”

Wéber Gábor szerint az autók látványosabbak lesznek jövőre, de bízik abban, hogy nem egy csapat dominál majd.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára az Arénában az EP-választás tétjéről és Magyar Péterről

Június 9-én arról is döntünk az európai parlamenti választáson, hogy egy Európa nélküli víziót támogatunk, vagy éppen egy erősebb Európa-víziót – mondta Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök, a DK–MSZP–Párbeszéd európai parlamenti listavezetője. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az Európai Egyesült Államok előnyeiről, a Magyar Péter-jelenségről és az esetleges miniszterelnök-jelöltségéről is.
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×