eur:
395.68
usd:
366.63
bux:
65686.23
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Ők pályáznak a pólókapitányi posztra

Tizenhárom szakember pályázik a magyar férfiválogatott szövetségi kapitányi posztjára. A neveket pénteken a nemzetközi kupában is szereplő csapatok, edzők érdekében nem hozta nyilvánosságra a Magyar Vízilabda Szövetség, most viszont mindenki megismerheti a pályázók listáját.

A kapitányjelöltek névsora: Cseh Sándor, Dabrowski Norbert, Fodor Rajmund, Gyöngyösi András, Teodoro Hadziteodoru, Lukács Dénes, Märcz Tamás, Igor Milanovics, Szécsi Zoltán, Tóth Gyula, Vad Lajos, Vidumanszky László, Vincze Balázs.

Az MVLSZ elnöksége legutóbbi ülésén felhatalmazta Kemény Dénes elnököt, hogy vegye fel a kapcsolatot a pályázókkal, az egyeztetésekről pedig beszámol majd a testület tagjainak, akik a pályázati anyagokat is megkapják. Az elnökség december 15-én csütörtökön ül össze, az elnökségi ülés első napirendi pontja a kapitánykérdés, amelyben titkos szavazással dönt majd a testület - közölte a waterpolo.hu.

Címlapról ajánljuk

Újabb drámai részletek a németországi buszbaleset ügyében

Egyelőre nem sikerült kideríteni, hogy mi okozhatta a Lipcse közelében történt buszbalesetet. Az egyik utas szerint a szolgálatban lévő két sofőr baleset idején éles vitát folytatott egymással, ami elterelhette a kormánynál ülő vezető figyelmét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×