eur:
395.5
usd:
366.67
bux:
65553.67
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Megfordult a világ Messivel

Többen, köztük Lionel Messi is rosszul lettek az argentin labdarúgó-válogatott repülőgépén, amely erős légörvénybe került a Buenos Aires és San Juan közötti úton.

A hétfői utazás során olyan erős volt a turbulencia, hogy a futballisták közül többen hányni kezdtek, s a nemzeti csapat egészségügyi stábjának kellett ellátnia őket.

A 2014-es vb-n döntős argentinok kedden (ma) a kolumbiaiakat fogadják világbajnoki selejtezőmérkőzésen. Erős rajtuk a nyomás, mert egyelőre - a 18-ból 11. forduló után - csupán a hatodik helyen állnak a dél-amerikai csoportban, ahonnan csak az első négy jut ki egyenes ágon a 2018-as oroszországi vb-re. Az ötödik pótselejtezőt játszik. Kolumbia most a harmadik a tabellán.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×