eur:
395.02
usd:
372.06
bux:
65428.99
2024. április 17. szerda Rudolf

Babosék amerikai, cseh kettőssel kezdenek Szingapúrban

Babos Tímea és partnere, a kazah Jaroszlava Svedova a Bethanie Mattek-Sands, Lucie Safarova amerikai, cseh duóval találkozik a szingapúri tenisz WTA-világbajnokság párosversenyének negyeddöntőjében.

A viadal honlapjának beszámolója szerint a keddi sorsoláson a legendás Martina Navratilova működött közre.

Babosék idén áprilisban már találkoztak mostani ellenfelükkel, a Miamiban rendezett torna fináléjában 6:3, 6:4-es vereséget szenvedtek.

Amennyiben a magyar teniszező és társa most győz, a fináléba jutásért az első helyen kiemelt Caroline Garcia, Kristina Mladenovic francia kettőssel vagy a Julia Görges, Karolina Pliskova német, cseh duóval találkozik.

Az alsó ág két negyeddöntőjében az Andrea Hlavackova, Lucie Hradecka cseh páros az olimpiai bajnok Jekatyerina Makarova, Jelena Vesznyina orosz duóval találkozik, míg az indiai Sania Mirza és a svájci Martina Hingis kettőse a kínai Hszü Csi-fannal és Cseng Szaj-szajjal játszik.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Brüsszelben: „ez a vörös vonal”

Az uniós migrációs és menekültügyi csomag esetében szerinte a legfontosabb kérdés, hogy azok, akik Európába akarnak jönni, maradhatnak-e az unió területén mindaddig, amíg menekültügyi kérelmüket elbírálják vagy az unió határain kívül kell várakozniuk a döntés meghozataláig.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
Megbillentek a tőzsdék a Fed-elnök szavaira

Megbillentek a tőzsdék a Fed-elnök szavaira

A tegnapi meredek amerikai lefordulást követően a rossz hangulat átragadt Európára is, nagy esést láthattunk ma a kontinens piacain, ebben a kedvezőtlen nemzetközi miliőben a magyar tőzsde is lefordult, a BUX közel 3 százalékos mínuszban zárt, a blue chipek közül pedig az OTP teljesített legrosszabbul. Az amerikai tőzsdéken vegyes mozgásokat hozott a keddi nap: csak a Dow tudott pluszban zárni. Részvénypiaci témákkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×