eur:
395.05
usd:
372.1
bux:
65428.99
2024. április 17. szerda Rudolf

Egy olimpiai bajnok férje edzheti Kammerer Zoltánt

Házon belül találhat magának új edzőt Kammerer Zoltán. A Győr háromszoros olimpiai bajnokának és londoni ezüstérmes társainak felkészítését már nem Fábiánné Rozsnyói Katalin mesteredző irányítja, miután a riói játékokról lemaradó kajakozók elbúcsúztak a Vasas trénerétől.

Kammerer Zoltán az InfoRádiónak elmondta, hogy nemrég tért haza az Egyesült Államokból, és jelenleg nevelőedzőjével, Nieberl Lászlóval és Klink Zoltán erőnléti edzővel készül, tart az ilyenkor szokásos alapozó munka. Egyelőre várja, hogy novemberben a Nemzetközi Kajak-kenu Szövetség (ICF) eldöntse: 1000 vagy 500 méteren rendezik meg a kajaknégyesek küzdelmét a tokiói olimpián.

Az amerikai időszak után van rá esély, hogy amerikai edzője is legyen a kétszeres olimpiai bajnok Fazekas-Zur Krisztina férje személyében.

„Valóban felmerült ez az opció is. Rami Zur a Győr edzője, tehát könnyen előfordulhat az a szituáció, hogy a motorcsónakban Rami fog ülni. Ő egy tekintélyes szakember, többszörösen bizonyított” - fogalmazott az InfoRádiónak adott interjúban. 

A Kammerer Zoltánnal készült teljes beszélgetést meghallgathatják szombaton délután fél hattól a Víztükör című magazinműsorban.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Brüsszelben: „ez a vörös vonal”

Az uniós migrációs és menekültügyi csomag esetében szerinte a legfontosabb kérdés, hogy azok, akik Európába akarnak jönni, maradhatnak-e az unió területén mindaddig, amíg menekültügyi kérelmüket elbírálják vagy az unió határain kívül kell várakozniuk a döntés meghozataláig.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
Megbillentek a tőzsdék a Fed-elnök szavaira

Megbillentek a tőzsdék a Fed-elnök szavaira

A tegnapi meredek amerikai lefordulást követően a rossz hangulat átragadt Európára is, nagy esést láthattunk ma a kontinens piacain, ebben a kedvezőtlen nemzetközi miliőben a magyar tőzsde is lefordult, a BUX közel 3 százalékos mínuszban zárt, a blue chipek közül pedig az OTP teljesített legrosszabbul. Az amerikai tőzsdéken vegyes mozgásokat hozott a keddi nap: csak a Dow tudott pluszban zárni. Részvénypiaci témákkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×