eur:
395.03
usd:
365.46
bux:
65440.33
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Kijutott a magyar válogatott a női röplabda Eb-re

A magyar női röplabda-válogatott aranyszettben 4-1-re legyőzte a román csapatot az Európa-bajnoki pótselejtező vasárnapi, érdi visszavágóján, ezzel kijutott a jövő évi, grúziai és azerbajdzsáni kontinensviadalra.

A magyaroknak 4-0-s vagy 4-1-es sikerrel kellett kiharcolniuk a továbbjutást, mivel a párharc múlt heti első felvonásán, idegenben 3-0-s vereséget szenvedtek. A mostani meccsen a románok megnyerték az első játszmát, így karnyújtásnyi közelségbe került számukra a siker, sőt, a harmadik szettben két labdájuk is volt a 2-1-hez, amellyel véget is ért volna a csata. Végül azonban Jan De Brandt együttese fordítani tudott, és az aranyjátszmában kiharcolta a továbbjutást.

A magyarok tavaly 28 év szünet után szerepeltek újra az Eb-n, akkor Belgiumban a nyolcaddöntőig jutottak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×