eur:
393.5
usd:
364.65
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

"Kozák Danuta csodálatos példa"

A kajak-kenu csapat tagjai azt szeretnék, hogy őket olyannak ismerjék, amilyenek, nem vágynak a sztárolásra – mondta az InfoRádió Víztükör című műsorának a hazai sportági szövetségi elnöke.

„Kozák Danuta a sportágon belül történelmet írt. Nemcsak az ötszörös olimpiai címe döbbenetes, hanem az, ahogy azt elérte. Az, hogy egy olimpián megnyerte mindhárom számot. Ő szerezte az 500. magyar érmet és a 175. aranyérmet. Soha még női versenyző nem volt képes megvédeni egyik olimpiáról a másikra az olimpiai elsőségét. Tehát ő tényleg csodát tett. Ezt így kell tudni értékelni” - fejtette ki Baráth Etele.

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség vezetője kiemelte: tudni kell azt is, hogy Kozák Danuta egy zárkózottabb, csöndesebb alkat, de ez legalább olyan szimpatikus.

„A gyerekek számára nyugodtan oda lehet állítani példaképkének valakit, aki kedvesen, csöndesen mosolyog, de közben elképesztő nagy munkát végez annak érdekében, hogy a csúcson legyen. Csodálatos példa. Én ezt többre tartom, mintha valaki sokat dumál, nagyon szépen eladja magát, és esetleg egy luftballon” - tette hozzá.

A Baráth Etelével készült teljes interjút szombat 17.30-kor lehet meghallgatni a Víztükör című magazinban.

Címlapról ajánljuk

A lelki álomkórtól óv Ferenc pápa a keresztút meditációjában

Az elnyomástól és igazságtalanságtól megalázott Krisztusok, a háború őrültsége miatt mosolyukat vesztett gyermekek és a bántalmazást elszenvedő nők a főszereplői a nagypéntek esti keresztút állomásain elhangzó meditációknak, melyeknek szövegét első alkalommal Ferenc pápa írta.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×