eur:
393.33
usd:
367.5
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla

Lionel Messi: a dráma folytatódik!

Lionel Messi pénteken úgy döntött, mégsem mondja le szereplését az argentin labdarúgó-válogatottságban.

"Látom, hogy sok probléma sújtja az argentin labdarúgást, nem akarom ezt gyarapítani. Nem szeretnék kárt okozni, hiszen mindig éppen az ellenkezőjére törekszem, igyekszem segíteni, ahogy csak tudok. Számos változásra van szükség az argentin futballban, de inkább belülről cselekszem, ahelyett, hogy kívülről bírálnék" - áll Messi nyilatkozatában.

Az FC Barcelona játékosa júniusban azt követően jelentette be elhatározását, hogy az argentinok a tavalyihoz hasonlóan a Copa America idei döntőjét is tizenegyesekkel veszítették el Chilével szemben. A 2014-es világbajnoki fináléban pedig Németország ellen maradt alul Argentína.

Messi pénteken közölte: sok dolgot átgondolt a júniusi döntő éjszakáján és komolyan gondolta a válogatottság lemondását, de a hazaszeretete miatt most megváltoztatta döntését.

A kontinenstorna kudarca után lemondott Gerardo Martino szövetségi kapitánytól Edgardo Bauza vette át a posztot, aki kedden Barcelonába utazott, hogy személyesen győzze meg Messit a visszatérésről.

A 2018-as oroszországi világbajnokság dél-amerikai selejtezősorozatában Argentína hat forduló után harmadik helyen áll, legközelebb a listavezető Uruguayt fogadja szeptember elsején.

Címlapról ajánljuk
A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában

szakértők az Arénában
A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában

A lengyelországi önkormányzati választások után mindkét politikai oldal győztesnek vallhatja magát – derült ki az InfoRádió Aréna című műsorában, amelynek Mitrovits Miklós történész és Dobrowiecki Péter, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője, két Lengyelország-szakértő volt a vendége. A beszélgetésben szó esett Donald Tusk Európa-politikájáról és Jaroslaw Kaczynski utódlásának kérdéséről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×