eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Kozák Danuta három számban indul

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség nyilvánosságra hozta a riói olimpián szereplő női kajak és férfi kenu számok indulóinak listáját, mely szerint a kétszeres ötkarikás bajnok Kozák Danuta egyesben, párosban és négyesben is szerepelni fog.

"Női kajakban 200 egyesben a háromszoros olimpiai bajnok Douchev-Janics Natasa indulhat Rio de Janeiróban. 500 méteren egyesben Kozák Danuta, párosban a Szabó Gabriella, Kozák kettes, négyesben pedig a Szabó, Kozák, Csipes Tamara, Fazekas-Zur Krisztina kvartett szerepelhet az augusztusi játékokon" - nyilatkozta a szövetség honlapjának Csabai Edvin szakmai igazgató.

Férfi kenuban 200 egyesben Hajdu Jonatán indul, míg 1000 egyesben Vasbányai Henrik, 1000 párosban pedig a Vasbányai, Mike Róbert duót nevezi a magyar szövetség, mely Kárász Annát és Kiss Tamást jelölte meg tartaléknak.

A szövetség híréből kiderül, hogy a férfi kajakosoknál az indulókról később dönt majd az elnökség.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×