eur:
393.9
usd:
365.13
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Európa Liga - Háromgólos előnyt szerzett a Videoton

A Videoton 3-0-ra legyőzte a moldovai FC Zaria Balti együttesét a labdarúgó Európa Liga-selejtező első fordulójának első mérkőzésén, csütörtökön. Ez volt Henning Bergnek, a Videoton norvég vezetőedzőjének bemutatkozása.

A fehérvári együttes - amely egyelőre nélkülözte az Európa-bajnokságon szereplő magyar válogatott két védőjét, Juhász Rolandot és Lang Ádámot - végig fölényben futballozott a felcsúti Pancho Arénában, az első félidőben a 20 éves Géresi Krisztián találatával szerzett vezetést.

A fordulást követően nem sokkal emberelőnybe került a magyar csapat, sokáig nem tudta gólra váltani a fórt, végül a hajrában Feczesin Róbert duplájával gyakorlatilag biztosította továbbjutását. A második találat előtt a Videoton már kettős emberelőnyben volt.

EL-selejtező, 1. forduló, 1. mérkőzés:

Videoton FC-FC Zaria Balti (moldovai) 3-0 (1-0)

-----------------------------------------------

Felcsút, v.: Jorgji (albán)

gólszerzők: Géresi (18.), Feczesin (88., 90+4.)

kiállítva: Picusciac (52., FC Zaria Balti), Suvorov (90+2., FC Zaria Balti)

Videoton FC:

------------

Kovácsik - Nego, Vinícius, Fejes, Szolnoki - Suljic, Simon Á, Pátkai, Bódi - Géresi (Kovács I., 84.), Barczi (Feczesin, 72.)

A visszavágót egy hét múlva rendezik.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×