eur:
393.31
usd:
367.94
bux:
66155.23
2024. április 24. szerda György

Repülhet néhány fiatal úszó!

Az ifjúsági országos bajnokságon is születnek olyan eredmények, amelyek Rióba röpíthetnek néhány fiatal úszót.

Bővülőben a riói magyar úszóválogatott: mivel véglegessé vált, hogy négy váltó szerepelhet a játékokon, így nyolc váltóúszó benevezésére nyílik lehetőség – számukra egyetlen kritérium van, hogy legalább az úgynevezett B-szintet teljesítsék az adott váltószám távján - olvasható a szövetség közleményében.

A Hódmezővásárhelyen zajló országos ifjúsági bajnokságon 200 gyorson mindez sikerült a 17 esztendős Holló Balázsnak, az egriek fiatalja bőven az 1:51.75-ös szint alatt teljesített (1:51.28). Hozzátehetjük, hogy fájdalmasan közel járt a 16 esztendős érdi Milák Kristóf (1:51.86), valamint a kőbányás Reményi Ármin is (1:51.89).

A számot nyerő Márton Richárd pedig tovább javított eddigi szintjén (1:50.13), azaz Holló Balázzsal ő már gyakorlatilag készülhet a játékokra, a 4x200-as kvartettbe nevezhető versenyzőként, a többieknek pedig még a 4x200-as váltó első embereként lehet esélye a további versenynapokon, illetve – mivel az ob egyben a FINA kvalifikációs viadalai között szerepel – előre bejelentett úgynevezett csúcskísérletek keretében nyílhat alkalom a riói csapattagság kiharcolására.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Kitart a kedvező hangulat, folytatódik a rali a tőzsdéken

Kitart a kedvező hangulat, folytatódik a rali a tőzsdéken

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában is jó hangulatban telik a nap a piacokon. Ami a gazdasági eseményeket illeti a német IFO üzleti hangulatindexre, illetve az Amerikából érkező tartós cikkek megrendelésállományának közlésére lesz érdemes figyelni.  Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×