Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Foci Eb az InfoRádióban - minden, amit nem látott a közvetítésben

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Az InfoRádió saját stábbal számol be a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság híreiről, eseményeiről. Exkluzív szakértőnk Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke.

A korábbi sikerkapitány mellett Dénes Tamás futballszakíró és S. Ráduly János franciaországi tudósítónk naponta több alkalommal személyesen tájékoztatja az InfoRádió hallgatóit. Rendszeresen megszólal műsorunkban Markó Edina, a magyar női válogatott szövetségi kapitánya és Dénes Ferenc sportközgazdász is.

Az InfoRádióban óráról órára megtudhatják a legfrissebb információkat: a mérkőzések közben minden hírblokkban értesülhetnek azok állásáról, tudósítóinkkal és szakértőinkkel a torna hátterét is bemutatjuk.

A ReggelInfóban minden kiderül az Eb-ről: hétköznaponként fél hétkor Dénes Tamás kollégánk a helyszínről értékeli az előző esti találkozókat, és elmondja azt is, mire érdemes aznap figyelni.

Franciaországi tudósítónk, S. Ráduly János napi hangulatjelentést ad a rendező Franciaország Eb-hétköznapjairól.

Minden hétköznap nyolc óra előtt néhány perccel exkluzív szakértőnk, Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, korábbi sikerkapitány fejti ki véleményét a meccsekről és a főszereplőkről, felkészülésről, taktikáról.

Az InfoRádió szakértői szakmai beszélgetésekben, tudósításokban számolnak be a foci Eb eseményeiről, de Markó Edina például arról is beszél majd, hogy nőként hogyan látja a férfi futball Európa-bajnokság eseményeit. Ez azoknak a női hallgatóknak is érdekes lehet, akik esetleg esténként egy fél órát kapnak el a mérkőzésből, vagy a párjuk mellett nézik végig az esti kiemelt futball-meccset.

Olyan is lesz, amikor egy időben lesznek a mérkőzések, így az ember átkapcsolhat, itt-ott belehallgathat, hogy mi történt a másik meccsen. Az InfoRádióban pedig negyedóránként beszámolunk a mérkőzések állásáról, így ha valaki akár a munkából hazafelé tart, és lemarad egy mérkőzésről, annak az elejéről vagy éppen végéről, az InfoRádióban a hírblokkok végén mindig megtudhatja, hogy éppen hogy áll az adott meccs. Ezt rutinszerűen így csináltuk az elmúlt másfél évtizedben a nagy világeseményeken, most is erre számíthatnak a hallgatóink – számolt be Farkas Dávid, a projekt egyik vezetője.

Kiemelte: különösen érdekes a magyar válogatott szereplése, ezt kiemelten kezeljük az InfoRádióban. A magyar válogatott mérkőzéseinek napján az InfoRádió külön készül az adott találkozókra.

„A magyar válogatott a csoportmeccsek során mindig este 6 órától játszik. Tehát ha valaki este 6 és 8 óra között véletlenül nem tudja nézni a mérkőzést, de hallgatja az InfoRádiót, megtudja, hogy mi történik. Nemcsak a mérkőzés állását tudhatja meg, hanem azt is elmondjuk, hogy az elmúlt percekben történt-e fontosabb esemény, ha gól született, akkor az hogyan született, ha pedig történik egy olyan bírói ítélet, amely következményekkel jár – például tizenegyesről vagy kiállításról van szó –, azokat sem felejtjük ki a hírblokkokból. A mérkőzések után pedig Dénes Tamás szakíró – aki Franciaországból követi a magyar csapat mérkőzéseit is – részlesebben is elmondja majd a meglátásait, és mindezeket olvashatják majd az InfoRádió honlapján is” - tette hozzá Farkas Dávid.