eur:
395.77
usd:
372.02
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Ibrahimovic távozik a Paris Saint-Germaintől

Zlatan Ibrahimovic nyáron távozik a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatától, amely vasárnap ismét megnyerte a francia bajnokságot.

"Ahogy a dolgok állnak, a következő idényben nem leszek a PSG-nél" - nyilatkozta a 34 éves svéd csatár a Troyes elleni 9-0-s idegenbeli győzelmet követően, amellyel a PSG 30 forduló után bebiztosította elsőségét a Ligue 1-ben. A találkozón mesternégyest elérő Ibrahimovic megjegyezte: még másfél hónapja van a fővárosi együttesnél, amellyel sorozatban negyedszer ünnepelhet bajnoki címet.

"Ha állítanak nekem egy szobrot az Eiffel-torony helyén, természetesen maradok" - tette hozzá.

A 115 francia bajnokiján 102 gólt szerző Ibrahimovic szerződése az idény végén lejár, de a klub vezetői és csapattársai egyaránt bíznak abban, hogy a támadó marad.

"Párizs varázslatos, Ibrahimovic varázslatos" - mondta a Canal Plus televíziónak a PSG katari elnöke, Nasszer al-Helaifi. Hozzátette: Ibrahimovic egy nagyszerű játékos, és a klubnál mindenki azt akarja, hogy maradjon. "Beszélni szeretnénk vele erről" - mondta.

A csapat brazil védője, David Luiz szintén bízik a közös folytatásban a klasszis játékossal.

"Nagyon boldog lennék, ha maradna. Egyáltalán nem öreg még" - hangsúlyozta a hátvéd a mostani szezonban 24 bajnokin 27 gólt szerző csatárral kapcsolatban.

A mostani Ibrahimovic 13. bajnoki trófeája, a négy franciaországi siker mellett az FC Barcelonával egy, Olaszországban három klub - Juventus, Internazionale, Milan - színeiben összesen hat, míg az Ajax játékosaként két ligagyőzelmet ünnepelhetett.

A PSG még további két sorozatban is versenyben van: a Bajnokok Ligájában negyeddöntős, a Francia Kupában pedig elődöntős.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×