eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Mennyit érhet Dárdaiéknak a hétvégi győzelem?

Mértékadó elemzések szerint két igazi meglepetéscsapata van az európai labdarúgó-idény topligáinak: az angol Premier League-t vezető Leicester City és a német Bundesligában a Bayern München és a Borussia Dortmund mögött harmadik Hertha BSC. Az egyiket Claudio Ranieri irányítja, a másikat Dárdai Pál, akinek eddigi edzői pályafutása a profi futballban felér egy tündérmesével.

A magyar válogatott, illetve a Pécsi MFC, a BVSC és a Hertha BSC egykori középpályása 2014 őszén a Hertha BSC 15 éveseivel foglalkozott, amikor az északírektől elszenvedett Eb-selejtezős vereség után Csányi Sándor, az MLSZ elnöke felkérte őt szövetségi kapitánynak. Noha a magyar szövetség vezetői őszintén elmondják, hogy már akkor, a berlini klubbal való egyeztetés során felvetődött, hogy az akkor még a legmagasabb szintű licenc megszerzése előtt álló fiatal magyar egyszer akár a Bundesliga-klub vezetőedzője lehet, 2015. februári kinevezésében bizonnyal szerepe van a nemzeti csapattal elért addigi jó eredményeknek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×