eur:
394.39
usd:
371.27
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Kétszer talált, pedig majdnem kétpercenként kapura lőtt a Real Madrid

Hasonló eredményeket hozott a BL nyolcaddöntőinek keddi két visszavágója, mint az első találkozók: a Real Madrid 2-0-ra verte meg az AS Romát, a Wolfsburg egy góllal (1-0) múlta felül a Gentet. A két esélyes simán továbbjutott.

A Real Madrid kezdőtizenegye: Navas - Danilo, Ramos, Pepe, Marcelo - Casemiro, Modric, Kroos - James, Bale - Ronaldo.
Az olaszok: Szczesny - Florenzi, Manolasz, Zukanovic, Digne - Pjanic, Keita - Perotti - Szalah, El Shaarawy, Dzeko.

A Wolfsburg: Casteels - Trasch, Knoche, Dante, Rodriguez - Guilavogui, Luiz Gustavo - Arnold, Draxler, Schürrle - Kruse.
A Gent névsora: Sels - Rafinha, Nielsen, Gershon, Asare - Dejaegere, Renato Neto, Kums, Matton - Milicevic, Simon.
A január 17. óta először kezdő Gareth Bale aktivitása már az első percekben kitűnt. A Madrid sokkal többet birtokolja a labdát. 
Megvolt az AS Roma első nagy helyzete: Szalah szenzációsan elment a jobb oldalon, Dzeko már csak Navasszal állt szemben, de 14 méterről a kapu mellé lőtt. 
A 20. percbern Luka Modric lövése okozott veszélyt. 
Szalah hagyott ki újabb helyzetet. 
Németországban a belgák valamivel többet birtokolják a labdát, de a játék kiegyenlített. A Gentnek legalább két gólt kellene lőnie a továbbjutáshoz. 
Ronaldo első nagyjelenete: két csel után, a balösszekötő helyéről lőtt, Szczesny vetődve védett. 
Félidő mindkét pályán, gól sehol sincsen. 
Megkezdődött a második félidő, itt is, ott is. 
Szép játék végén James oldalt vetődve, ollózva lőtt, Szczesny védett. 
A másik oldalon Szalah újabb nagy helyzetet hagyott ki. A Roma izgalmassá tehette volna a továbbjutás kérdését. 
Az olaszok két percen belül három helyzetet hagytak ki, Florenzi és Manolasz kísérletét is bravúrral védte Navas, közben Keita a kapu mellé fejelt. 
A másik oldalon Modric megpattanó lövése alig ment a kapu mellé. 
Lucas Vázquez állt Gareth Bale helyére. 
Jó csere volt! Három perce volt még csak a pályán, amikor megbolondította a jobbszélen Digne-t, beadását pedig a Manolaszt megelőző Cristiano Ronaldo a kapuba segítette. Real Madrid-AS Roma 1-0, összesítésben 3-0.
A Roma feladta, megkapta a második gólt is. James Rodriguez lőtte éles szögből, ebben bene volt a lengyel kapus is. Real Madrid-AS Roma 2-0, összesítésben 4-0.
Újabb nagy helyzet, CR7 elrontotta. Pedig gyönyörű játék volt. 
Francesco Totti állt be. Sokat elárult: a Real Madrid játékosai, amint a közelébe értek, tiszteletük jeléül pacsiztak vele. 
Megszerezte a vezetést a Wolfsburg is, a világbajnok Andre Schürrle lőtte a gólt. Wolfsburg-Gent 1-0, összesítésben 4-2. 
Perrotti lövése után Navas a kapufa "segítségével" védett. Mind a két csapat nagyon nyíltan játszott, a Roma akcióiban is benne volt legalább egy gól. 
Vége: Real Madrid-AS Roma 2-0, összesítésben 4-0, Wolfsburg-Gent 1-0, összesítésben 4-2

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×