Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Kajakban ülve felügyel Storcz Botond

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Floridai körúton van Storcz Botond felnőtt vezetőedző, aki sorra látogatja a tengerentúlon tréningező magyar csoportokat. A szakember megtekintette Kárász Anna munkáját, járt Mórocz István csoportjánál, az elkövetkező időszakban pedig Tampában Szabó Gabriella és Kozák Danuta felkészülésébe pillant bele - számolt be a Magyar Kajak-Kenu Szövetség honlapján.

"A múlt hét elején érkeztem Floridába, ahol elsőként Kárász Annáék felkészüléséhez csatlakoztam. Pont jókor érkeztem, hiszen aznap mentek át Vad Ninettáék párosozni, így láttam a lányok első közös vízre szállását, ami kifejezetten tetszett" - mesélte Storcz Botond, aki nem motorosból felügyelte Kárász Anna munkáját, hanem maga is kajakba ült.

"Anna sokat változott, fizikálisan stabilabb lett a mozgása. Elég változatos programja van, amit Kovács László edzéstervei alapján hol a dán férficsapattal végez el, hol egyedül edz, de az elmúlt napokban közösen szállt vízre egy ír és egy dán lánnyal" - folytatta Storcz Botond, aki a hét második felében már Kárász Anna párjánál, Vad Ninettánál járt Cape Coralban.

"Ninettáról is hasonló jókat tudok mondani, látható rajta is az előrelépés. Keményen edzenek együtt Bara Alexandrával, Simán Fannival és Hajdu Jonatánnal, akinek sajnos a riói tesztversenyen összeszedett fertőzése miatt elcsúszott az alapozó időszak. Õ úgy végzi a vizes edzéseket, hogy közben megmaradt a napi egy kondi és kiegészítésként a futás is. Jól működik együtt a csoport, és remek a vízfelület is a munkához itt Cape Coralban" - idézte a kajakkenusport.hu a vezetőedzőt, aki ezen a héten Tampában, Szabó Gabriellánál és Kozák Danutánál tesz majd látogatást.