eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

A botrányos pólómeccs történései - videó

A Szolnok-OSC meccs harmadik negyedének végén, 9:8-as állásnál brutalitás miatt kiállították Decker Ádámot, az OSC játékosát. Ötméteres és négyperces OSC-emberhátrány következett, ezzel el is dőlt a meccs, a válogatott védőre pedig automatikusan kétmeccses eltiltás vár a szombati események után.

Decker Ádám (A-Híd OSC-Újbuda) a vlv-nek nyilatkozva elmondta: "Labdát szereztünk, majd el akartam szakadni a védőmtől, amikor erős mozdulattal nyakon vágott és befogta a fejemet, talán a másik kezével is eltalált utána. Mivel gyorsan történt és nem jött ítélet, ezért a magam módján próbáltam szabadulni. Sajnos túl keményre sikerült a kakaskodás, amit páros kiállítás követett."

Utóbbi Decker szerint jogos döntés. Ezután mégis megállt a játék, mert utólag Decker Ádám megmozdulását brutalitásnak minősítették a játékvezetők és ezzel büntető következett az OSC ellen, a csapat pedig 4 percre hátrányba került. Ezzel eldőlt a mérkőzés - vélekedik Decker.

Nem vitatja, hogy eltalálta a szolnoki játékost, de biztos benne, hogy a csetepaté kezdetén tiszta ütéseket kapott.

A televízió felvételéből elég jól látható a történet eleje. Ennek alapján elképzelhető, hogy kezdeményezik a kétmeccses automatikus eltiltás felülvizsgálatát, de erről Vincze Balázs vezetőedző dönt.

További részletek és videó a vlv.hu cikkében.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×