Inforádió

Meghallgatom Élő adás

A botrányos pólómeccs történései - videó

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A Szolnok-OSC meccs harmadik negyedének végén, 9:8-as állásnál brutalitás miatt kiállították Decker Ádámot, az OSC játékosát. Ötméteres és négyperces OSC-emberhátrány következett, ezzel el is dőlt a meccs, a válogatott védőre pedig automatikusan kétmeccses eltiltás vár a szombati események után.

Decker Ádám (A-Híd OSC-Újbuda) a vlv-nek nyilatkozva elmondta: "Labdát szereztünk, majd el akartam szakadni a védőmtől, amikor erős mozdulattal nyakon vágott és befogta a fejemet, talán a másik kezével is eltalált utána. Mivel gyorsan történt és nem jött ítélet, ezért a magam módján próbáltam szabadulni. Sajnos túl keményre sikerült a kakaskodás, amit páros kiállítás követett."

Utóbbi Decker szerint jogos döntés. Ezután mégis megállt a játék, mert utólag Decker Ádám megmozdulását brutalitásnak minősítették a játékvezetők és ezzel büntető következett az OSC ellen, a csapat pedig 4 percre hátrányba került. Ezzel eldőlt a mérkőzés - vélekedik Decker.

Nem vitatja, hogy eltalálta a szolnoki játékost, de biztos benne, hogy a csetepaté kezdetén tiszta ütéseket kapott.

A televízió felvételéből elég jól látható a történet eleje. Ennek alapján elképzelhető, hogy kezdeményezik a kétmeccses automatikus eltiltás felülvizsgálatát, de erről Vincze Balázs vezetőedző dönt.

További részletek és videó a vlv.hu cikkében.