eur:
395.75
usd:
372.09
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Dárdai csapata döntetlent játszott a rangadón

Dárdai Pál vezetőedző csapata, a Hertha BSC hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Borussia Dortmunddal a német labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának szombati játéknapján.

A tabella második és harmadik helyezettjének rangadóját több mint 74 ezer néző látta a helyszínen. A Hertha már öt forduló óta veretlen, igaz, idén még csak döntetleneket ért el.

Mivel a Schalke magabiztos győzelmet aratott a Bajnokok Ligája-résztvevő - ám immár hét bajnoki óta nyeretlen - Wolfsburg felett, hátránya két pontra csökkent a harmadik berliniekkel szemben.

A Hannover magyar válogatott csatára, Szalai Ádám végigjátszotta a Mainz ellen 1-0-ra elvesztett találkozót. Sereghajtó együttesének ez volt sorozatban a hatodik veresége a Bundesligában.

Huszti Szabolcs végig pályán volt az Eintracht Frankfurt csapatában, amely hazai pályán 4-2-re kikapott a megszakítás nélkül négy sikernél járó VfB Stuttgarttól. Együttese második gólját a magyar légiós szerezte a 90. percben.

Bundesliga, 20. forduló:
-----------------------
FC Ingolstadt 04-FC Augsburg 2-1 (0-1)
FC Schalke 04-VfL Wolfsburg 3-0 (2-0)
Hannover 96-FSV Mainz 0-1 (0-1)
Hertha BSC-Borussia Dortmund 0-0
Eintracht Frankfurt-VfB Stuttgart 2-4 (0-2)
később:
Bayer Leverkusen-Bayern München 18.30
vasárnap:
Hamburger SV-1. FC Köln 15.30
1899 Hoffenheim-Darmstadt 98 17.30
pénteken játszották:
Borussia Mönchengladbach-Werder Bremen 5-1 (2-0)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×