eur:
393.86
usd:
369.45
bux:
65779.45
2024. április 23. kedd Béla

Izland hét felkészülési mérkőzést játszik

A teljes mezőnyt tekintve a magyar válogatottal azonos csoportban szereplő izlandi csapat játssza a legtöbb felkészülési mérkőzést a nyári, franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság előtt.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának beszámolója szerint a történetük első világversenyére készülő izlandiak felkészülési menetrendje hamarosan véglegessé válik. Januárban közel-keleti túrán vettek részt, amelyen két barátságos meccset játszottak: a finneket 1-0-ra legyőzték, míg a házigazda Egyesült Arab Emírségektől 2-1-re kikaptak. Vasárnap az Egyesült Államok vendégeként lépnek pályára, majd márciusban a dán és a görög válogatottal is megmérkőznek.

Az Európa-bajnokság előtt, június 1-jén Norvégia lesz az ellenfelük, illetve a legfrissebb bejelentésük szerint június 4-én Liechtensteint fogadják, vagyis összesen hét összecsapással a hátuk mögött kezdik meg a franciaországi tornát.

Az F csoport további három csapata még nem hozta nyilvánosságra teljes programját. A portugál válogatottnak eddig három lekötött felkészülési találkozója van: március 25-én a bolgárokat fogadja, négy nappal később Belgiumban lép pályára, május 29-én a norvégokkal mérkőzik. Az osztrákok mostanáig csupán egy Málta elleni barátságos meccset jelentettek be, amelyet május 31-én rendeznek.

A magyar válogatottnak egyelőre szintén egy felkészülési találkozója vált hivatalossá: március 26-án a horvátokat fogadja a Groupama Arénában.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Az első számú globális megatrend lett a mesterséges intelligencia boom, ami alapjaiban ír át üzleti modelleket, diszruptálhat iparágakat és felborítja az eddigi játékszabályokat. Egy teljes konferencianapon keresztül azzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön, milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a vállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. A Portfolio AI in Business rendezvényéről ebben a cikkünkben számolunk be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×