Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Ezt csodálták a magyar pólós lányokon Manherczék

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Nagyon gratulálunk a női vízilabda-válogatottnak, a férfi csapat együtt nézte a hollandok elleni döntőt az Európa-bajnokságon - mondta Manhercz Krisztián az InfoRádió kérdésére Belgrádban.

Sajnos nem tudtunk kimenni a lányok döntőjére, mert edzésünk volt, éppen visszaértünk a szállodába a hollandok elleni meccs elejére - nyilatkozta Manhercz Krisztián az InfoRádió kérdésére Belgrádban.

Kiemelte: nagyon erős egységet mutatott a magyar női válogatott, meg is jegyeztük a többiekkel, hogy mennyire magabiztosak. Rajtuk is látszott, hogy a hollandok elleni korábbi vereség után a döntőt végig kézben tartották, ezért is gratulálok nekik - mondta Manhercz.

Decker Ádám is nyilatkozott az InfoRádiónak Belgrádban. Mint mondta: néhány hónappal ezelőtt még kongtak a vészharangok a női és a férfi pólósok miatt, de megrázta magát ismét a magyar vízilabda, a lányok Európa-bajnokok, a csúcson vannak, mi pedig követjük őket, egy kicsit lemaradva.

A női döntőről elmondta: lázban égtünk, kiabálva drukkoltunk a lányoknak a kivetítő előtt. Hozzátette: le a kalappal előttük! Tetszett, hogy ennyire harciasak, egy pillanatig sem adták fel. Decker elmondta: nem szokott női meccseket nézni, de a magyar-holland döntő nagyon emlékezetes volt számára is.

Decker szerint nagyon fontos, hogy Benedek Tibor elgondolásai bizonyosságot nyertek, ez visszaigazolás a szövetségi kapitány számára is, a szurkolóknak és a válogatottnak is. Decker Ádám szerint jó úton halad a csapat, szerinte ez az út a riói döntőig fog vezetni. Biztosan meglesz az olimpiai kvóta, el sem tudom képzelni, hogy ne legyen meg - vélekedett a trieszti selejtezőről.

Nem szeretem magamat értékelni - mondta Decker, de azért annyit elárult, a kapufás játékban sokat fejlődött. Hozzátette: a labda nélküli kiállításokat kell a jövőben elkerülnie.