Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Megerősítették posztján a Real Madrid vezetőedzőjét

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Florentino Perez, a Real Madrid elnöke megerősítette posztján Rafael Benitez vezetőedzőt, akinek együttese hazai pályán 4-0-ra kikapott az FC Barcelonától a spanyol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának szombati rangadóján.

A klubvezetőség hétfő este elemezte a helyzetet, ezt követően az elnök sajtótájékoztatót tartott, amelyen bejelentette, hogy maximálisan támogatják a nyáron érkezett Benitezt, és teljes mértékben megbíznak benne. Ezután az edző szakértelmét és tapasztalatát dicsérte, majd kifejtette: képesnek tartják arra, hogy kihozza a legjobbat az együttesből.

"Ez egy nagyszerű csapat, amely nagyszerű játékosokból áll. Benitez nemrégiben kezdte meg a munkát. Hagyni kell dolgozni, és biztosan jönnek majd a további győzelmek. Megértem, hogy a szurkolók kellemetlenül érezték magukat szombaton, de kérem a támogatásukat. Nagyon rosszul játszottunk, de ez nem a hozzáállás miatt volt, azt nem lehet megkérdőjelezni" - vélekedett Florentino Pérez.

A fővárosi klub szurkolóinak egy csoportja eközben az elnök lemondását követelte.

A Marca című sportnapilap szerint a játékosok egyre kevésbé bíznak Benitezben, és nem kedvelik őt. Ráadásul az öltözőben terjed a szóbeszéd, hogy a madridi születésű tréner napjai meg vannak számlálva.

A Bajnokok Ligája-győztes Barcelona a szombati győzelmével hat pontra meglépett a Realtól, amely jelenleg harmadik a tabellán.