Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Női kézilabda BL - Kaproncán nyert az FTC

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Az FTC-Rail Cargo Hungaria szinte végig vezetve 27-24-re győzött a horvát Podravka Koprivnica otthonában női kézilabda Bajnokok Ligájában, így az utolsó forduló előtt is vezeti csoportját.

Női BL, 5. forduló:
B csoport:
Podravka Koprivnica (horvát) - FTC-Rail Cargo Hungaria 24-27 (12-16)
--------------------------------------------------------------------

Gyorsan háromgólos előnyt szerzett a sereghajtó kaproncai otthonában az esélyesebb FTC, amely érett játékkal tudta őrizni vezetését. A hazaiaknak csak fellángolásai voltak. A félidő derekától sok kiállítást osztottak ki a játékvezetők, de ez sem törte meg a lendületet. A szünetre 16-12-vel vonult el a már biztos középdöntős magyar bajnok.

A fordulás után agresszívebb lett a horvát együttes, ezért időt kért Elek Gábor. Ennek csak rövid ideig volt hatása, mert utána csapata sorra kapta a kiállításokat, még kettős hátrányban is játszott, amikor - negyedórával a vége előtt - 20-20-ra jött fel a Koprivnica.

Azonos létszámban játszva az FTC jobb volt ellenfelénél, visszavette a vezetést és gyorsan 24-21-re meglépett. Időt kért a Podravka, de már nem tudta utolérni ellenfelét.

A ferencvárosiak a jövő vasárnapi zárókörben a francia Fleury Loiret együttesét fogadja.

A Loiret vasárnapra kiírt Thüringer HC elleni mérkőzését a pénteki párizsi terrortámadások miatt elhalasztották, s még nem lehet tudni, mikor pótolják - írta az európai szövetség a honlapján megjelent közleményben.

Az állás: 1. (és már középdöntős) FTC-Rail Cargo Hungaria 9 pont/5 mérkőzés, 2. Fleury Loiret 5/4, 3. Thüringer HC 3/4, 4. Podravka Koprivnica 1/5

C csoport:
szombaton játszották:
Győri Audi ETO KC-Vardar Szkopje (macedón) 28-27 (14-17)
pénteken játszották:
Hypo NÖ (osztrák)-Midtjylland (dán) 27-33 (10-16)
Az állás: 1. (és már középdöntős) Győr 8 pont, 2. (és már középdöntős) Szkopje 6 (145-119) 3. (és már középdöntős) Midtjylland 6 (131-127), 4. Hypo NÖ 0

Az első három helyezett jut a középdöntőbe, ahova magukkal viszik az egymás ellen elért eredményeket.