eur:
393.88
usd:
365.12
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Hingisék nyerték a párost a világbajnokságon

A világelső Martina Hingis, Sania Mirza svájci, indiai kettős nyerte meg a Szingapúrban zajló tenisz WTA-világbajnokság páros versenyét.

Az első helyen kiemelt duó - amely a csoportkörben Babos Tímeát és Kristina Mladenovicot is legyőzte - a vasárnapi döntőben mindössze három gémet vesztett a spanyol Garbine Muguruza és Carla Suarez Navarro ellen. A találkozó 66 percig tartott, Hingisék még szettet sem buktak a vb során.

Hingis és Mirza csak március óta versenyez együtt, de azóta már kilenc trófeát gyűjtöttek, köztük a wimbledonit és a US Openét is. Az indiai játékos címvédőként lépett pályára, tavaly ugyanis a zimbabwei Cara Black oldalán diadalmaskodott az évzáró szupertornán.

Hingis legutóbb 15 éve szerepelt WTA-vb fináléjában, és Szingapúrban karrierje 50. páros serlegét szerezte meg.
Eredmény, döntő:
páros:
------
Hingis, Mirza (svájci, indiai, 1.)-Muguruza, Navarro (spanyol, 8.) 6:0, 6:3

később, egyes:
Petra Kvitova (cseh, 4.)-Agnieszka Radwanska (lengyel, 5.)

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×