Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Kétgólos előnyt tékozolt el Győrben a Videoton

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A listavezető Videoton kétgólos előnyét eltékozolva 2-2-es döntetlent játszott a Győr otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén, így hat pontra csökkent az előnye a második MTK Budapesttel szemben.

A székesfehérváriak hét bajnoki találkozó óta veretlenek.

OTP Bank Liga, 18. forduló:
Győri ETO FC-Videoton FC 2-2 (1-2)

Győr, 4000 néző, v.: Farkas
gólszerzők: Koltai (45., 11-esből), Priskin (91.), illetve Nikolics (31.), Juhász (39.)
sárga lap: Windecker (19.), Priskin (56.), illetve Oliveira (25.), Sakla (29.), Simon Á. (45.), Nikolics (49.), Fejes (79.), Szolnoki (89.)

Győri ETO FC:

Kamenár - Brdarovski, Lipták, Lang, Dinjar (Ibanez, 40.) - Pátkai (Kvilitaia, 62.), Windecker, Bucsa, Koltai - Priskin, Stevanovic (Priso, 43.)

Videoton FC:

Calatayud - Szolnoki, Juhász R. (Brachi, 62.), Sakla, Fejes - Oliveira, Trebotic, Kovács I. (Alvarez, 67.), Simon Á., Gyurcsó (Mareval, 84.) - Nikolics

Az első félidőben sokkal jobban és célratörőbben futballozott a székesfehérvári együttes, ennek köszönhetően megérdemelten kétgólos előnybe került, de a játékrész hajrájában magukhoz tértek a hazaiak és még a szünet előtt szépítettek egy értékesített büntető révén.

A folytatásban kiegyenlítettebb játék folyt a magyar szinten jó iramú és színvonalas találkozón, mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, igaz a hajrában már csak a Győr veszélyeztetett és a hosszabbításban Priskin révén egyenlített, így igazságos döntetlen született.