eur:
394.43
usd:
370.2
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Hóágyúznak Eplényben

Szerda este megkezdik az eplényi sípályák hóágyúzását. Ha az időjárás megfelelő lesz, a centrum december 7-én nyitja meg kapuit.

Amint megfelelő hőmérsékletre hűl a levegő, az aréna 44 hóágyújából 24-et beindítanak és megkezdik az I-es és a tanulópálya hóágyúzását - tájékoztatta Ebele Bálint, a Nordica Síaréna marketingvezetője az MTI-t.

Szerdától minden nap hóágyúznak, mert december 7-én szeretnék megnyitni az összesen 7,5 kilométer pályával, hét sífelvonóval rendelkező komplexumot a látogatók Szerda este megkezdik az eplényi sípályák hóágyúzását. Ha az időjárás megfelelő lesz, a centrum december 7-én nyitja meg kapuit.előtt.

A síarénában idén újabb pálya éjszakai világítását szerelték fel, így Eplényben már 4 kilométeres hosszon lehet sötétedés után is síelni. A tervek szerint Eplényben jövőre egy új sípályát is építenek, új felvonóval, egy meglévőt pedig meghosszabbítanak és szélesítenek.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×