Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Otthon tartotta a három pontot a Debrecen

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A Debrecen hazai pályán 2-1-es győzelmet aratott a 25. perctől emberhátrányban játszó Puskás Akadémia ellen szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójában, így egy pont hátránnyal követi az éllovas Videotont.

OTP Bank Liga, 14. forduló
DVSC-TEVA - Puskás Akadémia 2-1 (2-1)
-------------------------------------
Debrecen, 2500 néző, v.: Németh Á.
gólszerző: Szakály P. (10.), Volas (28., 11-esből), illetve Tischler (24.)
kiállítva: Hajdúch (25.)
sárga lap: Bódi (60.), Korhut (90.), illetve Fabio (74.), Lencse (77.), Haraszti (83.)

DVSC-TEVA:
----------
Novakovic - Lázár, Mészáros, Trninic (Máté, 56.), Korhut - Zsidai, Szakály P., Bódi (Dombi, 71.), Kulcsár - Sidibe, Volas (Vadnai, 61.)

Puskás Akadémia:
-----------------
Hajdúch - Vaszicsku, Szekeres A. (Somodi, 28.), Tamás, Fabio - Czvitkovics, Margitics, Polonkai, U. Nikolic (Haraszti, 72.)- Lencse, Tischler (Zsolnai, 89.)

Hamar nekiesett ellenfelének a hazai csapat, és a tizedik percben már Szakály góljának tapsolhattak a debreceni szurkolók. Szűk negyedóra múltán egy gyors kontratámadás végén Tischler révén egyenlített a Puskás Akadémia, de nem sokáig örülhetett a találatnak, mert Hajdúch kapus szabálytalankodott, piros lapot kapott, együttese pedig a megítélt 11-es értékesítésével ismét hátrányba került.

Meglepetésre a felcsútiak kezdtek aktívabban a szünet után, és Czvitkovics kapufás lövés jelezte komoly egyenlítési szándékukat. Később átvette az irányítást a Debrecen, de újabb gól már nem született, noha a hazai csapat mellett a tíz emberrel is bátran küzdő a Puskás Akadémiának is adódtak még helyzetei.